top of page
umo_logo_white_transparent.png

Ízeink alapjait Latin-Amerika és Ázsia ízvilága inspirálta, az ételekbe, amit az asztalra teszünk becsempésszük édesanyáink és nagyanyáink konyhájának gasztronómiai örökségét.

A "Lélek Ízei" szezon a kulináris örökségünkről, az ízek harmóniájáról, a különleges konyhatechnikákról és a gyökereinkről szól. Az ételek megalkotásában szorosan együttműködünk egy helyi magyar kistermelői hálózattal, amelyet Horváth Boldizsár partnerünk és az ő Farm2Fork projektje működtet. A projekt fő küldetése, hogy fenntartható módon hatást gyakoroljon a helyi magyar kistermelők gazdálkodására, mindezt egy holisztikus szemléletű, a magyar mezőgazdasági termékeket kutató projekt alapján.

 

Az étlapon minden étel mellett megtalálja annak a magyar területnek megjelölését, ahonnan az alapanyagok származnak.
Bízunk benne, hogy az UMO-ban tapasztalt gasztronómiai élmény magával ragadja, amellyel egyben igyekszünk pozitív hatást gyakorolni a helyi kisgazdaságok termelésére és csökkenteni az ételek ökológiaiszennyeződését.

bottom of page